tiistai 19. tammikuuta 2016

Ylisosiaalisuus, kurkkukipu ja matka Madridiin

Tere tere pitkästä aikaa! Viime postauksesta taitaa olla jo yli viikko. Tässä on kaikenlaista kerennyt tapahtua. Ensin voisin sanoa, että tämä on hieman hankalampaa kirjoittaa kun viimeksi, koska olen puhunut niin paljon englantia ja espanjaa, että olen alkanut ajatellakkin englanniksi. Viimeisen viikon aikana olen ollut enemmän sosiaalinen ja puhunut enemmän englantia, kuin koko aikaisemman elämäni aikana. Loppuviikosta iski kurkkukipu, jonka luulin johtuvan liiallisesta puhumisesta, mutta se taisi olla joku pöpö, joka velloo hostellin työntekijöillä.

Futsaltreenit alkoivat viime viikolla. Ensin ajattelin, että kyllähän siellä nyt on pakko pärjätä, kuitenkin espanjan kolmanneksi korkein sarjataso. Mitä vielä! Luoja miten lahjakkaita nuoria ja vanhempia pelaajia siellä on ja mikä vauhti. Ensi alkuun kielimuurinkaan takia en meinannut pysyä menossa mukana, mutta onneksi Julio-niminen kaveri puhui hyvää englantia ja tulkkasi sen minkä pystyi. Kahden treenin perusteella voin sanoa, että peli on tasokkaampaa kuin Suomen korkeimmalla sarjatasolla.

Sunnuntai oli kiireinen päivä. Käveltiin Joonatanin kanssa Trianan puolta jokirantaa pitkin noin kolmisen tuntia. Kävimme myös suuressa maailmanpyörässä, joka ei kuitenkaan ole "ihan" kuin London Eye, mutta silti käymisen arvoinen paikka.

Minä ihmeissäni Sevillan yläpuolella.
Illalla olikin kovemmat paikat. Olin nimittäin lupautunut kokkaamaan lihapullia koko hostellin väelle eli noin 20 ihmiselle. Alkukankeuksista selvittyäni Joonatanin ja Chungin avustuksella, niistä tulikin kohtalaisen hyviä, sillä minulta kyseltiin jopa niiden reseptiä. Ja lupasin jo keskiviikkona kokkailla avokadopastaa ennen kuin lähden Madridiin näkemään ystäviäni.


Otimme varman päälle ja uppopaistoimme lihapullat.
Tänään kävimme jo toisen kerran katsomassa Alcazarin palatsia, koska maanantaisin se on ilmainen ja hostellin asiakkaat haluavat lähes aina nähdä sen. Veimme myös vieraamme Alcazar-kierroksen jälkeen istuskelemaan hienoon näköalakahvilaan.
Kaunis iltainen La Catedral.
Tänään ostin myös junaliput Madridiin, koska ystäväni Aku on siellä vaihto-opiskelijana, kaverini Roni otti loman sinne täksi viikoksi, Vili tuli Ronin kanssa samalla lennolla, koska hän menee Albaceteen vaihto-opiskelemaan ensi viikolla ja Jerry tulee Valenciasta, jossa hän on myös vaihdossa. Juna on luotijuna, koska Madridista Sevillaan on matkaa saman verran, kuin Turusta Pietariin ja se on siellä kahdessa ja puolessa tunnissa! Varasin tietysti ikkunapaikan. Palaillaan asiaan ja terveisiä lumiseen Suomeen!




1 kommentti:

  1. Siellä ehtii paljon tapahtua viikossa. Ja futsaltreenitkin alkoivat... siellä saa näköjään vaalea viikinki pistää parastaan.
    Ja korkealta on näköaloja ihailtu. Kiva kuulla, että kokin lihapullat maistuivat.
    Ja toivottavasti kurkkukipu on hellittänyt, jotta matka Madridiin menee suunnitelmien mukaan. Luotijunallakin kaksi ja puoli tuntia, on se pitkä matka. Melkoinen kaverikokous teillä siellä!
    Mainiota Madridia ja hyvää viikkoa!

    VastaaPoista