maanantai 11. tammikuuta 2016

Mundoseguros Triana FS

Viikonlopusta selvitty hienosti. Ensin hyvä uutinen, joka ei sinänsä liity kouluun mitenkään. Huomenna pääsen ensimmäistä kertaa treenaamaan Espanjan Segunda B (Espanjan kolmanneksi korkein sarjataso) joukkueen kanssa. Joukkueen nimi on Mundoseguros Triana FS ja kuten nimestä käy ilmi niin se on Trianan kaupunginosasta. Joukkueesta en muuta tiedä mitään muuta kuin muutaman YouTube-videon verran. Taso saattaa olla vähän jopa tasokkaampaa kuin Suomen Futsal-Liigassa. Huomenna selviää lisää ja katsotaan pysynkö espanjalaisten perässä vai heitetäänkö minut samantien ulos joukkueesta.

Tämä joki minun tulee ylittää päästäkseni hallille.

Viikonloppuna rankan työviikon jälkeen varattiin Joonatanin ja ruotsalaisen Larsin kanssa liput Sevilla FC - Athletic Bilbaon väliseen La Liga-otteluun. Stadion oli lähes täynnä (n. 42 500 katsojaa), tunnelma oli mahtava ja ihmiset elivät pelissä mukana aina katsomossa asti. Peli päättyikin Sevillan 2-0 voittoon, kun ranskalainen Kevin Grameiro teki molemmat maalit.

Meillä oli hyvät paikat pääkatsomon neljänneltä riviltä.

Katsomo alkaa täyttyä ennen pelin alkua.
Sunnuntainakin paiskittiin töitä ja oltiin koko päivä sisällä, koska satoi vettä. Tänään oli aikainen herätys ja tuotiin aamukahvit ja -teet pöytään ja rupateltiin ihmisten kanssa, jonka jälkeen lähdettiin turistipisteelle, jossa kyselimme viikon "vinkit" mihin mennä ja minne pääsee ilmaiseksi minäkin päivänä. Kahden jälkeen oli myös työnantajan ja työntekijöiden välinen lounas-palaveri, jossa syötiin Chungin valmistamia kevätrullia.

Päästiinhän tänään myös käymään maailmankuulussa Alcázarissa, joka on alunperin Maurien linnoitus aina 1300-luvulta asti. Palatsi oli suuri ja ylväs puutarhoineen ja kauniine rakennuksineen. Näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Kuullaan taas!










Taustalla La Catedral.



1 kommentti:

  1. Peukkuja Mundoseguros Triana FS:n katselmukseen. Pian kuullaan pysyikö vaalea viikinki espanjalaisten kyydissä.
    Ei mikään pieni stadion tuo jalkapallostadion, siellä oli varmasti huikea meininki. Ja hienoja kuvia Alcázarin palatsista. Upeutta ja vihreyttä kerrakseen.
    Kivaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista