keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Puolenvälin krouvi

Moi! Nyt ollaan laskujeni mukaan aika tarkalleen puolessa välissä tätä seikkailua. Ja huh miten aika on vierähtänyt täällä. Tähän postaukseen kerron vähän hyviä ja huonoja puolia Sevillasta ja mistä asioista yleensä työpäivät koostuvat. Mitään sen erikoisempaa en ole tehnyt töiden lisäksi sitten viime postauksen.

Hyvät puolet Sevillassa:
  • Rento ja iloinen ilmapiiri. Ihmiset ovat todella mukavia, aurinkoisia sekä iloisia. Iloisuus tarttuu.
  • Hintataso. Etenkin elintarvikkeet ovat huomattavasti halvempia täällä. Myös erittäin hyviä punaviinejä saa huomattavasti edullisempaan hintaan kuin Suomesta.
  • Sää. Tammikuu takana ja keskimäärin päivisin on ollut noin 16 astetta lämmintä.
  • Arkkitehtuuri. Uskomattoman hienoja vanhoja rakennuksia pienillä kutkuttavilla kujilla.
Huonot (tai vähemmän hyvät) puolet:
  • Päivärytmi. Vaikka tähänkin on tottunut, että päivällistä syödään aina yhdeksän jälkeen niin minulle sopinee ehkä kuitenkin paremmin suomalainen rytmi.
  • Liikenne. On ihme jos kolareilta voidaan välttyä.
  • Järjestelmällisyys. Asiat hoidetaan vähän niin ja näin. Vaikka mainitsin hyvissä puolissa rennon ilmapiirin niin kyllä välillä ottaa päähän, kun asioita ei hoideta 100 %.
Työpäivät vaihtelevat päivittäin runsaasti. Joskus autetaan kokkailussa, joskus pidetään turistikierroksia iltapäivällä vieraille. Yleensä kuitenkin aamulla herätessään mennään alakertaan kuulemaan millainen päivä on tulossa. Normaalisti olen aamuisin respassa laskuttamassa asiakkaita, kun he chekkaavat itsensä sisään. Myös check-out tapahtuu aina aamuisin. Minulla on illat usein vapaat, jotta pääsen harrastamaan futsalia mahdollisimman paljon.


Yllä kuva Unicef:in hyväntekeväisyysottelusta, jossa yksi maailman parhaista futsaljoukkueista saapui Madridista pelaamaan Trianaan. Inter Movistar, 10-kertainen Espanjan mestari ja 3-kertainen Uefa Cup-voittaja kohtasi Triana FS:än. Itse en valitettavasti pelannut, koska pelioikeuteni ovat vielä Somerolla eikä niitä ollut järkevää siirtää kahden kuukauden takia tänne.

Ja loppuun vielä ilouutinen! Äiti ja isä saapuvat sunnuntaina tänne ja viettävät melkeinpä viikon täällä Andaluciassa. Heidän hotellinsa on myös aivan nurkan takana mikä on mahtavaa! Hyvää helmikuun alkua kaikille ja halataan kun tavataan!


2 kommenttia:

  1. Kovasti plussan puolelle kallistuu listasi. Tuossa ajassa kun sinä olet ollut siellä oppii jo katsomaan metsää puilta :) Kiva kun olen noteerannut arkkitehtuurin!
    Ja futsal kuuluu siellä myös kuvioihin, se on hienoa. Katselua ja pelaamista!
    Ja kohta pian saat vieraitakin, se on kiva uutinen! Vierailla on mainio opas!
    Terveisiä teille kaikille ja nauttikaa Sevillan tunnelmista!

    VastaaPoista
  2. Kovasti plussan puolelle kallistuu listasi. Tuossa ajassa kun sinä olet ollut siellä oppii jo katsomaan metsää puilta :) Kiva kun olen noteerannut arkkitehtuurin!
    Ja futsal kuuluu siellä myös kuvioihin, se on hienoa. Katselua ja pelaamista!
    Ja kohta pian saat vieraitakin, se on kiva uutinen! Vierailla on mainio opas!
    Terveisiä teille kaikille ja nauttikaa Sevillan tunnelmista!

    VastaaPoista