sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Perhettä ja karnevaaleja

No niin rakkaat karvakuonot ja muut nisäkkäät. Siitä on taas tovi vierähtänyt kun viimeksi kirjoittelin. Pahoittelut siitä. Yksinkertaisesti runosuoni ei liiemmin ole sykkinyt Mäkisen pojalla ja on ollut jos jonkinlaista muutakin kiirettä töissä ja muutenkin. Kaikenlaista on kerennyt tapahtua tässä ajassa. Isä ja äiti kävivät, tuli käytyä Cadizin karnevaaleilla ja on tullut myös nyt nähtyä yksi Betisin jalkapallo-ottelu.

Vanhempani saapuivat tasan kaksi viikkoa sitten. Oli upeaa nähdä heitä pitkästä aikaa. Mukanaan he toivat minulle iloisen mielen lisäksi Jenkki-purukumia, sekä vaihtovaatteita. Heti ensimmäisenä päivänä menimme katsomaan Sevillan toisen jalkapallojoukkueen peliä. Betis - Valencia. Peli päättyi Betisin voittoon.
Äiti ja isä heidän hotellinsa vastaanotolla.
Hostellilla käymässä isän kanssa.
Meillä oli hyvät paikat kolmannelta riviltä.
Matsin jälkeen lähdettiinkin kävelemään kohti keskustaa, jossa käytiin vielä sunnuntai-iltana syömässä tapakset, jonka jälkeen olikin vanhusten nukkumaanmenoaika. Viikon aikana söimme hyvin, kiersimme kaikki tarpeelliset nähtävyydet ja joimme halpoja virvokkeita. Vanhempani rakastivat tätä kaupunkia kuten minäkin. Arkkitehtuuri, terassit, iloiset ihmiset ja kaunis sää olivat vanhempieni mieleen. Alle kaksi viikkoa niin näen heidät taas uudestaan.

Äitin kanssa Plaza de Espanjalla.

La Catedral oli säväyttävä sisäpuolelta.

... Kuten myös ulkopuolelta.

Kun vanhempani seuraavana lauantaina lähtivät, oli minun aikani lähteä Cadiziin. Siellä oli tähän aikaan vuodesta se aika kun ihmiset ympäri Espanjaa kokoontuvat juhlimaan pukeutuneena kuka miksikin hahmoksi kaduille ja kuppiloihin. Cadiz on tästä 1,5 tunnin matkan päässä ja pääsimme sinne Laurelinen kyydillä, joka tuli itseasiassa autolla Ranskasta asti tänne muutama viikko takaperin. Yksi syy tähän matkaan oli nähdä ystäväni Aku, joka tosiaan suorittaa omaa työharjoitteluaan Madridissa. Ja näinhän minä ja hauskaa oli. Cadiz on muuten Euroopan vanhin kaupunki.

Ainoa julkaisukelpoinen kuva Cadizista.
Olen myös alkanut etsiä töitä, koska valmistuminen on myös erittäin lähellä. Pistinkin jo kaksi työhakemusta menemään Fuengirolaan suomalaiseen tilitoimistoon. Toivottavasti tärppää. Alle kaksi viikkoa niin olen takaisin Suomessa. Pelottaa ajatella, että enää yksi viikonloppu jäljellä täällä. Tänään täällä juostaan Sevillan Maraton. Kun se loppuu, ajattelin mennä lenkille, tuskin kuitenkaan ihan samaa matkaa juoksen kun maratoonarit.






1 kommentti:

  1. Siellä on ollut sinulla aikamoinen vilske. Opashommatkin ovat aikaavieviä, joskin mukavia. Isä ja äiti olivat varmasti tyytyväisiä henkilökohtaiseen oppaaseen. Sain heiltä viestin, että matka oli erittäin onnistunut.
    Aika kuluu siellä nopsaan. En muuten tiennyt, että Cadiz on Euroopan vanhin kaupunki.
    Pidän peukkuja jatkolle!
    Kivaa tulevaa viikkoa!

    VastaaPoista